Waarom glo jy nie?

Deel hierdie boodskap op Sosiale Media
Print Friendly, PDF & Email

Jesus sê in Lukas 12:56 dat ons weet hoe om die voorkoms van die lug en die aarde te beoordeel, maar ons weet nie hoe om te beoordeel wanneer die Seun Sy Bruid gaan kom haal nie.

“Ek bewaarheid Bybel geskrifte voor julle oë en julle sien dit nie raak nie! Julle sien elke dag hoe hierdie wêreld agteruit gaan, maar julle let dit nie op nie! Waarom nie? Wat meer moet Ek doen om julle uit hierdie slaap waarin julle is wakker te skud?”

“Julle sing, dans en klap hande in die kerk tot eer van My Naam, maar julle glo nie dat Ek die beskikker van lewe en dood is nie. Julle glo nie dat selfs die mossies almal voor My getel is nie. Julle glo nie dat niks met julle sal gebeur sonder My uitdruklike toestemming nie. Het Ek dan nie gesê dat selfs die hare op jou hoof gestel is nie? Waarom vrees jy dan? Waarom vertrou jy die wêreld met sy sogenaamde geneesmiddel? Is Ek nie wie Ek sê Ek is nie? Wat meer moet Ek doen om jou te oortuig?”

Jesus waarsku ons al sedert 2016 oor hierdie inenting wat hulle so op mense probeer afdwing. Daardie inenting is nie vir ons nie. Julle kan die boodskap Vyandskap tussen saad om meer te leer hieroor.

Nou sê Jesus vir jou: as jy daardie inenting vat, wetende dat dit verkeerd is, dan gaan Jesus ‘n enkele traan vir jou stort en daardie traan gaan jou naam uitwis uit die Boek van die Lewe uit omdat jy nie glo nie.

As jy daardie inenting gevat het en jy het nie geweet dat dit verkeerd is nie, bid dan dat die HERE dit wat aan jou gedoen is ongedaan maak en dit sal vir jou gedoen word volgens jou geloof.

Ek weet daar is van julle wat my nie gaan glo nie. Ek kan nie hierdie waarskuwing wegvat of ongedaan maak net omdat mense nie saam stem nie. Vir julle wat ongelowig is, het Jesus vir my Romeine 9:1 gegee as bewys: “Ek spreek die waarheid in Christus, ek lieg nie my gewete getuig saam met my in die Heilige Gees.“

Liewe lesers, ek weet nie waar hierdie boodskap vandaan kom nie. Ek weet net dat ek dit moes skryf, so wie ook al dit lees, weet dat dit ‘n boodskap van Jesus is. Weet dat Jesus met jou praat. Hy gaan kom om ‘n Bruid te kom haal wat skoon van besmetting is, heilig is in al haar optrede en een wat aan die brand is van verlange vir haar Verlosser en dit gaan binnekort gebeur. Die tyd is nader as wat ons besef!

Mag die HERE hierdie boodskap seën!

(Visited 75 times, 1 visits today)
Tagged , , , .

2 Comments

  1. aie baie dankie vir die opbouende woord en antwoord.. Ek sal hom versorg tot die dood toe… Baie dankie en baie seën oor u en familie… Hallelujah

Comments are closed.