Drome, voorspellings en die leiding van die Gees

Deel hierdie boodskap op Sosiale Media
Print Friendly, PDF & Email

Die Gees lei my om meer uit te brei oor die gedeelte wat ek geskryf het oor “My Skape ken my Stem”.

Die geskiedenis is vol van mense wat allerhande voorspellings gemaak het. Net so in die Bybel ook, want die koms van die Messias was al eeue voor Sy geboorte reeds voorspel. Voorspellings in die vorm van drome of gesigte is dus niks nuut nie, maar danksy die Internet het die wêreld kleiner geword en hoor ons nou meer gereeld van sulke voorspellings as ooit voorheen. Die vraag wat almal van ons natuurlik vra is hoe weet ons of die voorspelling die waarheid is of nie?

Dis ‘n feit soos ‘n koei dat mense enige iets sal doen vir aandag en geld en dis nie net vandag wat dit so is nie. Selfs in die tyd van Moses was dit al so en dis waarom God die Israeliete in Deuteronomium 13:1-5 waarsku teen vals profete en wat met sulke mense gedoen moet word as dit wat hulle voorspel het nie waar word nie!

Ek gaan verder met julle gesels uit persoonlike ondervinding uit. Ek het ook al ‘n paar van hierdie voorspelling gesien en die beste wat jy kan doen in sulke gevalle is om op die leiding van die Gees te vertrou. Ek het in 2010 so ‘n voorspelling gekry van ‘n vriend van my. Die voorspelling was reeds in die laat 1960’s gemaak en dit was in die vorm van ‘n visioen wat ‘n 90 jarige vrou van Noorweë gehad het van wat sal gebeur in die jare voor die wegraping van die kerk.

Die eerste gedeelte van die visioen was in 2010 reeds vervul, maar die res het nog nie gebeur nie, maar deur die jare het ek die boodskap gehou en elke nou en dan dit weer gelees net om te kyk wat intussen waar geword het. Laas jaar, 2020, was die visioen vervul tot op die punt waar die Derde Wêreld Oorlog moet uitbreek en Jesus Sy Bruid moet kom haal. Alles wat hierdie vrou gesien het, het intussen waar geword!

Daar is by my geen twyfel oor die integriteit van dit wat sy gesien het nie, maar in die begin het ek nie geweet of dit waar was of nie. Ek kan dit nie vir julle verduidelik nie, maar ek het nooit daardie boodskap uitgevee nie. Ek het my rekenaar verskeie kere in die afgelope tien jaar opgegradeer, maar daardie boodskap het elke slag saamgekom met al my data wat ek oorgedra het. Ek het op een of ander manier geweet dat die boodskap waar was en ek weet vandag dat dit te wyte aan die leiding van die Gees was.

Ek het ook twee drome van die HERE ontvang in die jare wat verby is. Die detail van beide drome kan ek tot vandag toe onthou. Ek het aanvanklik nie geweet of ek net gedroom het en of dit ‘n boodskap van die HERE af was nie, maar die Gees maak die verskil aan jou bekend. Ek het aanvanklik ook nie geweet wat hierdie drome beteken het nie, maar die betekenis daarvan het ook later duidelik geword deur gebed.

Soos julle kan sien, kan ‘n mens enige iets regkry onder die leiding van die Gees. Dis ook belangrik om te weet dat Jesus se tyd nie ons tyd is nie en alhoewel ons nou dadelik antwoorde soek, is dit nie hoe dit werk nie. Ek het die antwoord op my drome ook nie dadelik ontvang nie. Jesus sal deur die Gees jou nooit meer gee as wat jy op een slag kan dra nie. Wees dus geduldig sodat die Gees kan doen wat dit moet.

Dis soos ek al baie gesê het: Jesus wil deel van jou lewe wees in alle opsigte. As jy ‘n vraag het, dan moet Jesus die eerste persoon wees waarheen jy gaan. Jou hele lewe en alles wat jy doen, moet draai om Jesus. As jy dit doen, dan sal jy verbaas wees hoe jy beskerm word van die bose.

Raadpleeg vir Jesus! Ken Hom in alles en daar sal aan jou geopenbaar word wat jy moet weet wanneer dit nodig is om te weet.

Prys die Naam van Jesus!

(Visited 94 times, 1 visits today)
Tagged , , , , .