Geboorte pyne en toetse

Deel hierdie boodskap op Sosiale Media
Print Friendly, PDF & Email

Ek hoef seker vir niemand te sê dat hierdie tyd wat ons nou in is die geboorte pyne is nie, want ons almal weet dit sekerlik.

Dit wat nou in die wêreld gebeur is vreeslik en ek kry die mense met wie dit gebeur uit my hart uit jammer. Ek vat nou die ramp wat besig is om ‘n KwaZulu Natal af te speel met so baie wat sonder huis of heenkome sit. Ek vat die COVID ramp in China waar mense nie huis toe mag gaan nie maar by hulle werkplek moet bly en in karton afskortings slaap om die verspreiding van die virus tee te werk…

Maak nie saak hoe sleg hierdie dinge is wat nou gebeur nie, ek weet dat dit alles deel van God se plan is. Ek mag miskien die doel van hierdie plan nie nou verstaan nie, maar ek weet ook dat God se weë hoër is as my weë en dis waarom ek nie nou verstaan nie. Ek weet en ek glo daarom dat ek eendag sal verstaan!

Maandag oggend vroeg het hierdie area waar ek in bly se Internet verbinding af gegaan. Die oorgrote meerderheid van my werk is op Internet en dit het ‘n geweldige impak op alles gehad. Tot hierdie boodskap wat ek vir julle vandag skryf word aanlyn gestoor, daarom sal julle sekerlik die impak kan verstaan.

Ek het gesien hoe mense hulle koppe verloor soos hulle soek na iemand om te blameer. Dis sulke tye wat mense se geloof in die HERE getoets word om te kyk wat hulle gaan doen. Gaan jy soos die menigte met jou vuiste in die lug te slaan en te skreeu en te raas omdat jy nie jou sin kan kry nie, of gaan jy die HERE se hand vat en glo dat Hy een of ander doel daarmee het wat jy nie nou verstaan nie?

Die in tye soos die waar die wat geestelik volwasse is onderskei word van die wat nog nie geestelik volwasse is nie. Ek hou nie daarvan om ‘n boodskap wat ek moet skryf te mis nie, maar ek weet ook dat hierdie werk wat ek doen ‘n werk van die HERE is en daarom is ek geheel en al in Sy hande daarmee. Alles op aarde behoort tog aan die HERE. Ons is net die bestuurders daarvan en niks wat ons besit is ooit werklik ons s’n nie.

Ek het die probleem in die hande van Jesus gelos waar dit hoort. Ons is almal mense en ons bekommer ons selfs al is dit nie nodig nie. Teen Dinsdag het ek bekommerd begin raak oor die boodskap wat ek vir Donderdag moet skryf, want sonder ‘n Internet verbinding is dit nie moontlik nie. Ek het selfoon Internet, maar dit kan nie doen wat ek met my PC kan doen nie. Jesus was my egter een vooruit, want Dinsdag aand om vyf namiddag was die probleem herstel en kon ek my boodskap die volgende dag begin skryf! Sien julle hoe Jesus werk? In die meeste van gevalle soos dit, moet ons net glo!

Ek verstaan nou die woorde van daardie profetiese boodskap waar Jesus gesê het dat in die laaste dae sal Hy Sy kinders toerus met ‘n vrede wat gaan grens aan die bo-natuurlike. Terwyl die wêreld besig is om sy kop te verloor as gevolg van al die krisisse, sal die Kinders van die HERE kalm wees. Hulle sal die lamp op die staander wees wat die donkerte gaan verdryf en mense gaan aantrek na die lig toe. Hulle gaan die kalm oog in die middel van die storm wees en mense gaan dit sien en wonder hoe hulle dit reg kan kry om so kalm te wees.

Jy het nou ‘n keuse om te maak, liewe leser. Onthou dat ons gedurig in die leerskool van Jesus is en alles wat met ons gebeur is vir ons om daaruit te leer. Ons kan Jesus se Hand in ‘n krisis vat en glo dat daar ‘n doel mee is of ons kan maak soos die wêreld deur met ons vuiste in die lug te slaan, te skreeu en te raas en uiteindelik niks te vermag nie. Kies, maar kies met wysheid.

Mag die HERE hierdie boodskap aan julle harte seën!

(Visited 101 times, 1 visits today)
Tagged , , , , , , .