Sal ek ooit perfek wees?

Deel hierdie boodskap op Sosiale Media
image_pdfLaai afimage_printDruk

Met die oog op die naderende wegraping, wil ons almal graag perfek wees vir ons Bruidegom. Ons almal wil tog graag ons Bruilof klere so skoon as moontlik vir Jesus hê! Die vraag is of dit vir ons as mens moontlik is…

Ek gaan almal van julle nou skok… Sonder Jesus gaan jy nooit perfek wees nie. Jy gaan vir Jesus nodig hê; daar is geen ander manier nie.

Julle weet, vir jare het ek op my eie probeer om so perfek as moontlik te bly, maar vandag weet ek dat al my pogings ‘n gejaag na wind was! Ons kan nie sonder Jesus nie en dit is die einde van die storie! Moet dus nie eers probeer nie!

Mense kla gedurig dat hulle lewens vol sonde is; ek was een van hulle. Sonde is die krake in ons lewens en Jesus gebruik daardie krake sodat Sy lig in ons kan uit skyn in die buitenste duisternis in en die duisternis daar buite kan dit nie oorweldig nie! Prys die Naam van Jesus!

Satan maak ons so graag attent op die sondes in ander mense se lewens, veral die lewens van ons mede Christen broers en susters. Kyk wat staan geskryf in Jakobus 3:2 “Want ons almal struikel dikwels. As iemand in woorde nie struikel nie, is hy ‘n volmaakte man, in staat om ook die hele liggaam in toom te hou.” Wie van ons kan ons hele liggaam in toom hou? Nie ek nie, want ek weet dat ek nie volmaak is nie en ek weet ook dat ek dikwels struikel!

Dis waarom ons vir Jesus nodig het, sodat ons gedurig oor ons sondes vergifnis kan bid en so perfek berouvol vir Jesus kan bly. Is Jesus nie wonderlik nie?

Moenie op jou eie probeer om sonder sonde te bly nie, want jy gaan dit nooit regkry nie! Dis waarom Jesus in integrale deel van jou lewe wil wees. ‘n Vriend na wie jy toe kan hardloop met alles. Iemand wat jy kan vertrou en wat jy ken beter as jouself! Prys Sy Naam! Hou op om die oorlog op jou eie te probeer wen.

“Want met U loop ek ‘n bende storm, en met my God spring ek oor ‘n muur.” (Psalm 18:30)

Maak hierdie woorde van die Psalm digter jou eie, liewe leser! Saam met Jesus kan jy alles doen en jy hoef nie perfek te wees nie.

Prys die Wonderlike Naam van Jesus!

image_pdfLaai afimage_printDruk
Tagged , , .